Bahagian kepala simpan utk masak kari nanti.
Makan dgn sambal belacan. Sedap berkali ganda. Sayur lemak putih sy bubuh brokoli, carrot, keledek, homrmade fishcake dan tauhu beli dgn rakan msia di sini. Owh gabungan yg sedap!
Petang ni, kami teringin makan puding roti resepi chef hanieliza. Buku buku resepi ikut sebijik2. Sy tukang tengok je, suami yg membuatnya. Air tgn suami mmg mjadi klu buat kek, kuih & roti. Sy suka masak lauk-pauk je senang xde sukatan. Kui2.
Bakar puding roti dalam periuk ajaib..
Oven xbeli2 lagi. Tengok arga oven mostly atas Jod40. Piki bnyk kali nk beli. Banyak lagi barang keperluan lain kena beli. Hold dulu lagi nmpk gayanya.
Tgh nunggu puding siap masak. Sos kastard dh siap.
Siap dah...
No comments:
Post a Comment
شكرا على تعليقاتك