Thursday, 27 February 2014

City mall, amman lagi

Akibat kkurangan duit cash jadi smlm kami tpaksa kluar pegi city mall utk kuarkn sikit duit gaji & cash utk pbelanjaan & sewa umah bulan 3 ni. Elaun mcm biasa, xnmpk batang hidungnya. Hanya Allah yg dpt mbalas 'penganiayaan' dr kalian, warga KPM.

Lepas kluar duit dr ATM berjumlah RM 2400 = JOD 500, kami pn munuju ke farmasi membeli ubat suami & terus ke food court utk beli sedikit mknn. Pusing2 akhirnya pg KFC saje. JOD 5.300 skali dgn tax...


Tgh mkn ada 2 orang wanita muda Arab nk bgambar dgn lubna. Ambiklah jgn bawak lari sudah...lubna kn kiss dgn kesan gincu tpalit kt pipi..kui2


Sampai umah, lubna nk jln2 kt hlmn xmau masuk dlm umah. Sian anak umi boring terperap dlm umah...


Balik umah minta suami mik gambar. Rs mcm dh gemuk bnyk. Tp xtahulah dlm gmbr kjp nmpk gemuk kjp x, pdhl mmg gemuk pun..perasan lebih...kami yg manis spt hempedu..


Mkn mlm ummi malas nk masak beria...chicken pai yg sedap tp rupanya boleh mbuatkan ummi ditendang dr mn2 sekolah masakan...












3 comments:

  1. sunggoh comel lubna.....sunggoh hodoh pai yg awa bt tp dsebabkan mknan aja ttp akan mkn asalkan jgn nnt sakit perut....pai tu xblh goreng je ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik5454...comel sbb ikut ummi dia..kah23...gn microwave mcm tulah jdnya..geram tul tgk warnanya yg dull tu..

      Delete
    2. nak kurangkan penggunaan minyak tu yg xmau goreng...pasni mgkn kn goreng sikit pas bkr dlm microwave spy lebih garing

      Delete

شكرا على تعليقاتك